Gyosport.ro / Articole / Construirea Consistentei - Reproducerea Pretzel (partea 3 din 6)

Construirea Consistentei - Reproducerea Pretzel (partea 3 din 6)

1 Comentariu
Vizualizari: 6509

13.01.2011
Autor: Gyosport.ro  

Odata ce avem campioni dovediti pastram parintii acestora si eliminam ceilalti porumbei reproducatori care nu au avut succes. Selectia lotului de reproducere este mai importanta decat selectia porumbeilor zburatori. Porumbeii zburatori se vor vor selecta ei insisi insa dumneavoastra sunteti responsabil pentru ceea ce se intampla lotul de reproducere.


Cand aveti cativa campioni dovediti veti dori sa ii incercati la reproducere. Exista nenumarate metode de reproducere, dar nici una nu a egalat vreodata metoda de reproducere Pretzel. Am descoperit-o intr-adevar intamplator. Cand eram copil, tatal meu si bunicul m-au sfatuit impotriva reproducerii prea apropiate. Erau o multime de retineri asociate cu reproducerea rudelor apropiate.

De atunci am facut reproduceri foarte apropiate si am incercat tot felul de imperecheri pe care vi le puteti imagina folosind cei mai buni porumbei din lot. Dupa ce am incercat consangvinizarea, reproducerea in linie si chiar si vechea metoda prin incrucisare pot sa va spun ca cea mai buna metoda s-a dovedit a fi metoda de reproducere Pretzel.
Metoda de reproducere Pretzel incearca sa mentina sangele celor mai buni trei sau patru porumbei ai dumneavoastra in prima linie a programului de reproducere in concentratie mare fara a imperechea frate cu sora, mama cu fiu sau tata cu fiica.

Este orientata spre imperecherea unchi-nepoata sau matusa-nepot sau veri. Imperecherea verilor de-al doilea este o favorita a mea. Nu este suficienta doar imperecherea verilor de-al doilea obtinerea unor rezultate excelente. Acestia trebuie sa fie toti porumbei cu calitati dovedite si acest lucru necesita timp. Ei trebuie sa participe la zboruri pentru a dovedi daca trebuie incercati in lotul de reproducere. Apoi, ei trebuie sa isi demonstreze calitatile ca pasari de reproducere. Ei trebuie sa produca un procentaj bun de pui la fel de buni ca ei insisi sau mai buni.

Sursa articolului : www.pigeonracingpigeons.com
De .. Ken Easley

1 Comentariu
Catalin Marcu
14.01.2011 la 18:16
Nu gasiti ce rezultate are Ken Easley ? Ne facem repede o imagine daca a functionat metoda Pretzel.

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.