Gyosport.ro / Articole / Festivitatea de decernare a premiilor GyoSport sezonul competitional 2013

Festivitatea de decernare a premiilor GyoSport sezonul competitional 2013

0 Comentarii
Vizualizari: 6605

28.03.2014
Autor: Gyosport.ro  

 

In data de 21 Martie 2014 a avut loc festivitatea de premiere a membrilor Asociatiei Columbofile GyoSport pentru anul competitional 2013.

 

Deoarece anul trecut am avut parte de servicii ireprosabile iar atmosfera a fost foarte placuta, am ales si in acest an ca locatie  pentru festivitatea de decernare a premiilor celebrul club Daimon din apropierea Salii Polivalente.
Participantii, atat membrii cat si invitatii nostril, au avut parte de o masa festiva cu un meniu variat, de multa voie buna insotite de muzica de calitate.

 

Printre invitatii nostri au fost prezenti d.nu Guta Marian (Pasha), Vasea Mihaita (Mitu), Orham Moium (din zona Constanta), Marius Andrei (de la Targoviste), Svilen Pencov (din Bulgaria), Radu V. Ion si Constantin Dumitru (Ghencea), Giulescu Stefan si Tipeanu Gabriel (Traian Nitescu), Cana Gabriel Stefan (ASC Voluntari). Un alt invitat care ne-a onorat cu prezenta a fost d.nu Iacob Petre, primar al orasului Popeste-Leordeni, nou membru in cadru AC GyoSport si sponsor incepand cu anul competitional 2014.

 

In sezonul competitional 2013 domni Grigore Iosif si Constantin Dumitru au avut parte de cele mai bune rezultate din asociatia castigand 13 cupe fiecare, urmati de dnu Radu Constantin (10 cupe), Antonescu S. Gyany (9 cupe), Peia Marius (5 cupe), Cazacu Alexandru (2 cupe)


 

In continuare va invitam sa urmariti imaginile si filmarile realizate cu ocazia festivitatii de decernare a premiilor si va uram un nou sezon competitional cu cat mai multe locuri fruntase.

 

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.