Gyosport.ro / Articole / Gyosport anunta schimbari importante in sportul columbofil din Romania (Partea 2)

Gyosport anunta schimbari importante in sportul columbofil din Romania (Partea 2)

0 Comentarii
Vizualizari: 8123

21.02.2011
Autor: Antonescu S. Gyany  

Asa cum am promis, voi raspunde la acea scrisoare deschisa adresata de “Intregul Comitet al Asociatiei Crescatorilor de Porumbei din Bucuresti”. Desigur, ca nu ma voi opri doar la aceasta adunatura de ....chiar nu stiu cum sa-i cataloghez, hai sa le spun DISPERATI, ci voi incerca sa explic toate convulsiile sociale la nivelul  columbofiliei din Romania a ultimilor ani.
Cel mai important din tot ce se va intampla in urmatoare perioada este mesajul care doresc sa-l transmit prin aceste expuneri, si anume:
NE-AM SATURAT DE OPORTUNISTI, NEAVENITI, PROFITORI, EXCROCI SI ANALFABETI IN COMITETELE DE CONDUCERE  A COLUMBOFILIEI DIN ROMANIA.

ESTE TIMPUL SA REORGANIZAM ACEST SPORT, PRINTR-O ACTIVITATE SUSTINUTA DE OAMENI PROFESIONISTI SI NEINTERESATI IN PROFITURI MARI SI IMEDIATE REALIZATE PRIN EXPLOATAREA NAIVITATII COLUMBOFILULUI DE RAND.


Pentru ca sunt foarte multe lucruri de spus, iar personal sunt foarte ocupat, voi incerca periodic  sa postez materiale video. Ca sa fie treaba bine facuta, de fiecare data cand postez un mesaj video, acesta va fi urmat si de o actiune importanta la nivelul columbofiliei din Romania/Bucuresti.

Va urma....

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.